Betalingsgegevens:


Waveka B.V.
Spui 48A
3291 EV. Strijen
E-mail: info@waveka.nl 
Internet: www.waveka.nl


B.T.W. nr. NL862811831B01
K.v.K.nr. 83284907 
ABN-AMRO nr: NL08 ABNA 0430445482, BIC: ABNANL2A 
ING nr. NL86 INGB 0007665255, BIC: INGBNL2A

Particulieren:

Bestellingen uitsluitend via de webshop, en betaling vooraf d.m.v. vooruitbetaling of IDEAL. mocht u problemen ondervinden met de shop of artikelen bestellen die niet in de shop aanwezig zijn, stuurt u ons dan een mail. N.B. Wanneer binnen 5 werkdagen geen betaling is ontvangen, gaan wij ervan uit dat de betaling niet meer binnen zal komen en komt de order te vervallen. 

@ Niet particulieren:

Bestelling via de webshop hebben de voorkeur. Betalingen kunnen op verzoek (en na controle) evt ook op rekening plaatsvinden. in de webshop kunt u aan het eind aangeven dat u als bedrijf op rekening geleverd wilt hebben. Waveka houd zich het recht voor om het verzoek op rekening te leveren af te wijzen, u wordt hiervan dan op de hoogte gebracht! Voor aannemers, gemeenten en andere bedrijven die regelmatig gaan bestellen hebben we evt gunstigere prijs condities, indien gewenst maken wij voor u een offerte. Vraag hiernaar via de mail of via de webshop (voorkeur) aan het eind van uw bestelling kunt u aangeven of u een offerte wilt en verderop is er ook nog de mogelijkheid een bericht bij de bestelling te typen.

@ Handelaren:

Bent u bouwmaterialenhandelaar of wederverkoper aan particulieren vraag ons dan naar de mogelijkheden, wij komen graag met u in contact voor verdere samenwerking!