Halfholenkast 2MR*

Het perfect gevormde nestverblijf voor montage aan huis, terras of balkon!
Zangvogels op het terras of balkon te laten vestigen is heel gemakkelijk mogelijk. Deze volledig nieuw vormgegeven, optisch mooie nestkast zal uw huisgevel beslist met leven vullen. Benut deze kans!


De vormgeving van de binnenruimte is afgestemd op een natuurhol, wat een zeer positieve uitwerking heeft op het bezettingsucces. De bijzonderheden, zoals bijv. het hoogwaardige ontwerp, het extreem duurzame SCHWEGLER natuurmateriaal houtbeton en de constructieve omzetting van vele soortspecifieke eisen, brengen een populair en permanent verblijf aan het huis tot stand. De vogelfamilie vindt daarin optimale mogelijkheden voor het grootbrengen van hun nakomelingen en voor u vele mooie observaties!


Zet het SCHWEGLER halfholenkast vast met één enkele haak (bij de levering inbegrepen) aan een buitenmuur naar keuze!


Halfholenbroeders geven de voorkeur aan nestkasten aan gebouwen. Met deze 2MR halfholenkast creëert u een optimaal verblijf aan een gebouw, bijv. huis, schuur, garage enz. Het schoonmaken is zonder problemen mogelijk via de afneembare voorwand. Het speciale voorwandinzetstuk biedt bescherming tegen nestrovers.


Bewoners Zwarte roodstaart, witte kwikstaart, grauwe vliegenvanger, roodborstje, evt. winterkoninkje


Ophanging Aan gebouwen, van wind en regen afgekeerde zijde of beschut onder dakoverstek.


Schoonmaken en controle Voor het schoonmaken van de halfholenkast neemt u eenvoudig de voorwand weg. Nadat de onderste sluitschroef 180° is gedraaid, wordt de voorwand naar beneden toe weggetrokken. Zo kunt u optimaal in de gehele broedruimte en het binnenste dakbereik kijken.


Krab of veeg na het broeden eenvoudig het oude nestmateriaal weg, en klaar. Met de 2MR kan elke natuur- en dierenliefhebber een nuttige bijdrage leveren aan een ongerepte vogelwereld, ook zonder een eigen tuin.


Kleur:  Rood/Bruin


Buitenafmetingen Ca. H 27 x B 19 x D 23 cm


Gewicht ca. 5,2 kg.


* Op dit product zit momenteel een langere levertijd. Vraag naar de mogelijkheden.

Artikelnummer: 2159

€ 43,50

* Verplichte velden

USP Waveka VEILIG betalen met IDEAL

USP Waveka Goede service

USP Waveka Retourneren in 14 dagen

USP Waveka Garantie van 10 jaar*

USP Waveka Zakelijk kopen? klik hier!