Vleermuiskasten voor grote aantallen

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Universeel vleermuis-zomerverblijf Kraamkast 2FTH

  De ervaringen met ons beproefde universele zomerverblijf 1FTH hebben laten zien dat bij bepaalde bouwplannen houtvrije hangwanden bij een groot verblijf gunstig kunnen zijn. Dat kan bijv. liggen aan vergunningseisen van de opdrachtgever, planner of brandpreventie, maar ook afhankelijk zijn van de locatie zelf. Er is gebleken dat dit soort verblijf ook in ondergrondse kelders en bunkercomplexen wordt gebruikt, waar men door de hoge vochtigheid niet graag hout wil gebruiken. Tevens kunnen ook de eisen of gewoontes van de dieren aan een koelere of vochtigere hangplek de keuze van dit type raadzaam maken. Bovendien biedt dit model een alternatief uiterlijk van de hangwanden, wat uit plantechnisch oogpunt bij afzonderlijke projecten handig kan zijn. Voor het overige komt de 2FTH in verregaande mate overeen met het model 1FTH op pagina 51.

  » Aanbrenging in het bos Vermindert in jonge bossen, herbebossingen en parken het gebrek aan geschikte boomholen en -spleten. Daarvoor wordt de 2FTH bijv. aan hoogzitten of aan paalwanden gemonteerd.

  Bewoners Bosbewonende vleermuizensoorten zoals bruine grootoorvleermuis, ruige dwergvleermuis, baardvleermuis, rosse vleermuis e.a.

  » Aanbrenging aan gebouwen Aanbrenging met de meegeleverde bevestigingsbeugel, aan gebouwgevels en bouwwerken, bijv. bruggen over water of dalen, evenals binnenin gebouwen, bijv. zolders, kelders. Ook in combinatie met andere vleermuiskasten zeer goed geschikt.

  Bewoners Gebouwbewonende vleermuissoorten, o.a. laatvlieger, dwergvleermuis en franjestaart.

  Hanghoogte Ten minste 3 m. De speciaal gevormde bevestigingsbeugel wordt met drie schroeven aan de desbetreffende ondergrond bevestigd en de 2FTH wordt daarin gehangen.

  Materiaal Weerbestendig en ademend SCHWEGLER-lichtbeton. Aan binnenkant gestructureerde hangwanden van SCHWEGLER-lichtbeton, achterkant SCHWEGLER-houtbeton met geribbelde hangstructuur, ophangdelen staal verzinkt.

  Schoonmaken en controle Zelfreinigend. Schoonmaken is niet noodzakelijk. Eenvoudige controle van onderaf met zaklamp of spiegel mogelijk. Het universele verblijf 2FTH kan niet worden geopend.

  Buitenafmetingen H 70 cm x B 50 cm x C 19,5 cm.

  Gewicht Ca. 25,4 kg.

  Kleur lichtgrijs.

  Meer info
 • Universeel vleermuis-zomerverblijf Kraamkast 1FTH-Grijs

  De in Duitsland en Nederland levende vleermuissoorten gebruiken in de zomer een groot aantal verschillende verblijfstypes. Bosvleermuizen brengen hun jongen groot in boomholtes of spleten. Gebouwbewonende vleermuizen gebruiken bij gebouwen nissen en scheuren of ruime zolders. Elke vleermuissoort is zo sterk gespecialiseerd dat deze niet elke schuilplaats kan gebruiken. Daarom zijn vleermuizen zeer verblijfstrouw en keren elk jaar naar hun schuilplaats terug. Echter onder andere weersveranderingen met temperatuurschommelingen en soortspecifieke jaarcycli leiden tot frequent wisselen van verblijven. Observaties bij vrouwtjeskolonies laten zien dat zelfs moeders met hun jongen binnen enkele dagen meerdere keren van verblijfplaats kunnen wisselen. Dit leidt tot een grote behoefte aan geschikte verblijven, omdat één enkele vrouwtjeskolonie in een zomer talrijke verblijven gebruikt.Daardoor bestaat zowel in de bebouwde ruimte als in bossen regelmatig een gebrek aan geschikte vleermuisverblijven.

  SCHWEGLER heeft voor de efficiënte vleermuisbescherming zijn programma uitgebreid en het universeel te gebruiken paar- en kraam- vleermuisverblijf 1FTH ontwikkeld, dat zowel in het bos als aan gebouwen kan worden aangebracht. Op basis van de nieuwste ervaringen en actuele resultaten van het vleermuisonderzoek werd een vleermuisverblijf met binnenruimtes in diverse geometrische vormen ontworpen. Dit verblijf integreert vijf verblijfkamers met verschillende eigenschappen (zie afb. 1 + 2). De hangplekken verschillen niet alleen ruimtelijk, maar hebben ook verschillende klimaten. De kleinste vleermuissoorten zoals (kleine) dwerg- en baardvleermuizen vinden hun ideale schuilplaats in de conisch toelopende spleten van het voorste gedeelte. Grotere soorten als laatvlieger en rosse vleermuis vinden in de ruime gedeeltes ideale zomer- en baltsverblijven. Verschillende kamers zijn met elkaar verbonden, zodat een hangplekwissel binnen het verblijf mogelijk is. Door de open achterwand is het mogelijk, om indien nodig een toegang naar het binnenste van het gebouw te maken. De belangrijkste noviteit van het verblijf is de nieuw ontwikkelde ventilatie. Deze garandeert de beste temperatuurregeling, zowel voor solitaire dieren als voor grotere groepen. Het bijzondere materiaal van het universele zomerverblijf 1FTH werd optimaal afgestemd op de behoeften van de vleermuizen. Zo is het in staat overtollig vocht op te slaan en bij droogheid weer af te geven. In het verblijf 1FTH ontstaat daardoor een permanent gelijkmatig microklimaat. Een aaneenrijging van meerdere verblijven van het type 1FTH is mogelijk door een uit te drukken uitsparing aan de zijkant (afb. 5).

  Aanbrenging in het bos Vermindert in jonge bossen, herbebossingen en parken het gebrek aan geschikte boomholen en -spleten. Daarvoor wordt de 1FTH bijv. aan hoogzitten of aan paalwanden (afb. 3 + 4) gemonteerd. Bewoners Bosbewonende vleermuissoorten zoals bruine grootoorvleermuis, ruige dwergvleermuis, baardvleermuis, rosse vleermuis e. a.

  Aanbrenging aan gebouwen Aanbrenging met de meegeleverde bevestigingsbeugel (afb. 1) aan gebouwgevels en bouwwerken, bijv. bruggen over water of dalen, evenals binnenin gebouwen, bijv. zolders. Ook in combinatie met andere vleermuiskasten.

  Bewoners Laatvlieger, dwergvleermuis e. a.

  Hanghoogte Ten minste 3 m. De speciaal gevormde bevestigingsbeugel wordt met schroeven aan de desbetreffende ondergrond bevestigd en de 1FTH wordt daaraan opgehangen.

  Materiaal Weerbestendig en ademend SCHWEGLER houtbeton.

  Interieur Geribbeld SCHWEGLER houtbeton en onbehandeld geribbeld multiplex. Ophanging verzinkt.

  Schoonmaken en controle Zelfreinigend. Schoonmaken is niet noodzakelijk. Eenvoudige controle van onderaf met zaklamp of spiegel mogelijk. Het universele verblijf 1FTH kan niet worden geopend.

  Buitenafmetingen H 70 cm x B 50 cm x D 19,5 cm.

  Gewicht ca. 25 kg.

  Meer info
 • Basissteen voor verzonken inbouw 1FTH/2FTH

  Met deze invliegsteen bestaat de mogelijkheid om de 1FTH en 2FTH direct in het metselwerk of de isolatie te integreren. Door de basissteen onder het verblijf is toch de toegang tot alle verblijfkamers mogelijk. Door de keutelgoot drogen uitwerpselen gewoonlijk uit, voordat deze eruit vallen. Op deze manier wordt een vervuiling van de gevel in verregaande mate vermeden. Bij het inmetselen wordt deze basissteen onder de 1FTH/2FTH gezet. Voor integratie in het thermische buitengevelisolatiesysteem kan het verblijf 1FTH/2FTH met de bevestigingsbeugel aan de muur worden bevestigd en de basissteen op de isolatie gezet of ingeplakt of ingemetseld worden. Door de inbouw van de 1FTH/2FTH in combinatie met de basissteen zijn zeer onopvallende oplossingen, bijv. in gebouwen onder monumentenzorg of bijzonder vormgegeven gevels, mogelijk.

  Materiaal SCHWEGLER-lichtbeton.

  Buitenafmetingen Alleen basissteen: ca. H 36 cm x B 50 cm x D 19,5 cm.
  1FTH/2FTH met basissteen: ca. H 90 x B 50 x D 19,5 cm.

  Gewicht Basissteen ca. 9 kg.

  Kleur lichtgrijs.

  Meer info
 • Bevestigingshoekset voor basissteen voor verzonken inbouw 1FTH/2FTH

  Als optie voor extra muurbevestiging is een bevestigingshoekset verkrijgbaar. Wordt bijv. gebruik bij thermische isolaties om het FTH-verblijf met basissteen op de betonmuur/het metselwerk te bevestigen en vervolgens het ETICS-systeem aan te brengen. Bevestigingshoekset niet mogelijk bij rijvorming (afb. 1).

  Leveringsomvang 2 st. hoeken, schroeven, universele pluggen.

  Meer info
 • Grote platte vleermuiskast 3FF met inspectieluik

  Uitvoering met inspectieluik Mocht bij beschermingsprojecten een verhoogd aantal controles van deze kasten gepland zijn, dan adviseren wij de uitvoering 3FF met extra inspectieluik. Door het luik en de invliegopening kan met spiegel of zaklamp de gehele binnenruimte worden geïnspecteerd, zonder de voorwand te openen en de dieren op te schrikken.

  Veder gelijk aan de 3FF zonder inspectieluik.

  Om te voldoen aan de huidige eisen van de praktijk (bijv. zelfreiniging, universeel gebruik, eenvoudige inspectie) en om een nog sterkere aanpassing aan de algemene evenals regionale

  behoeften van de afzonderlijke soorten mogelijk te maken, werd de zelfreinigende grote platte kast 3FF (met en zonder inspectieluik) op basis van de beproefde SCHWEGLER platte kast 1FF opnieuw ontwikkeld.

  Deze combineert het spleetverblijf, dat graag door spleetbewonende soorten zoals bijv. de mops- of kleine dwergvleermuis wordt opgezocht, met een extra, grotere hangruimte voor soorten die liever holen opzoeken, zoals bijv. de rosse vleermuis. Tevens is een interne wissel tussen de hangzones mogelijk, om bijv. door het weer veroorzaakte veranderingen te compenseren. Afhankelijk van temperatuur variëren de dieren de hanghoogte of gaan in het verblijf bij koud weer dichter op elkaar hangen. Maar hebben op hete dagen voldoende ruimte door een dienovereenkomstige verdeling of het uit elkaar gaan hangen in de 3FF om zo een voor hen gunstig binnenklimaat te bereiken. De 3FF biedt ook voldoende plaats voor grotere groepen vrouwtjes die in de zogenoemde kraamkamers bijeenkomen. In de nazomer is de grotere inhoud aan de binnenkant vooral gunstig als overgangs- en baltsverblijf. In Midden-Europa is de 3FF een uitstekend universeel verblijf voor een groot aantal soorten dat in de loop van het vleermuisjaar rekening houdt met de veranderende behoeften van de dieren (met uitzondering van winterslaap, hiervoor worden speciale overwinteringskasten gebruikt, bijv. SCHWEGLER 1FW, 1WQ e.d.). De 3FF is zelfreinigend, d.w.z. de uitwerpselen van de vleermuizen kunnen er aan de onderkant vrij uitvallen zonder bij een sterke bezetting het invlieggat te blokkeren. Het speciale ontwerp van de invlieggleuf vermijdt enerzijds overmatige lichtinval en trek, maar maakt anderzijds ook voor zwangere dieren een veilige toegang mogelijk.

  Aanbrenging:  Vanaf 3 m en hoger aan bomen, palen, hoogzitten en muren.

  Levering incl. ophangbeugel en aluminium spijker.

  Materiaal SCHWEGLER houtbeton.

  Afmetingen D 20 x B 27 x H 43 cm.

  Gewicht ca. 9,5 kg.

  Uitvoering met inspectieluik Mocht bij beschermingsprojecten een verhoogd aantal controles van deze kasten gepland zijn, dan adviseren wij de uitvoering 3FF met extra inspectieluik. Door het luik en de invliegopening kan met spiegel of zaklamp de gehele binnenruimte worden geïnspecteerd, zonder de voorwand te openen en de dieren op te schrikken. art.n: 2238

   

   

  Meer info
 • Grote platte vleermuiskast 3FF

  Om te voldoen aan de huidige eisen van de praktijk (bijv. zelfreiniging, universeel gebruik, eenvoudige inspectie) en om een nog sterkere aanpassing aan de algemene evenals regionale

  behoeften van de afzonderlijke soorten mogelijk te maken, werd de zelfreinigende grote platte kast 3FF (met en zonder inspectieluik) op basis van de beproefde SCHWEGLER platte kast 1FF opnieuw ontwikkeld.

  Deze combineert het spleetverblijf, dat graag door spleetbewonende soorten zoals bijv. de mops- of kleine dwergvleermuis wordt opgezocht, met een extra, grotere hangruimte voor soorten die liever holen opzoeken, zoals bijv. de rosse vleermuis. Tevens is een interne wissel tussen de hangzones mogelijk, om bijv. door het weer veroorzaakte veranderingen te compenseren. Afhankelijk van temperatuur variëren de dieren de hanghoogte of gaan in het verblijf bij koud weer dichter op elkaar hangen. Maar hebben op hete dagen voldoende ruimte door een dienovereenkomstige verdeling of het uit elkaar gaan hangen in de 3FF om zo een voor hen gunstig binnenklimaat te bereiken. De 3FF biedt ook voldoende plaats voor grotere groepen vrouwtjes die in de zogenoemde kraamkamers bijeenkomen. In de nazomer is de grotere inhoud aan de binnenkant vooral gunstig als overgangs- en baltsverblijf. In Midden-Europa is de 3FF een uitstekend universeel verblijf voor een groot aantal soorten dat in de loop van het vleermuisjaar rekening houdt met de veranderende behoeften van de dieren (met uitzondering van winterslaap, hiervoor worden speciale overwinteringskasten gebruikt, bijv. SCHWEGLER 1FW, 1WQ e.d.). De 3FF is zelfreinigend, d.w.z. de uitwerpselen van de vleermuizen kunnen er aan de onderkant vrij uitvallen zonder bij een sterke bezetting het invlieggat te blokkeren. Het speciale ontwerp van de invlieggleuf vermijdt enerzijds overmatige lichtinval en trek, maar maakt anderzijds ook voor zwangere dieren een veilige toegang mogelijk.

  Aanbrenging:  Vanaf 3 m en hoger aan bomen, palen, hoogzitten en muren.

  Levering incl. ophangbeugel en aluminium spijker.

  Materiaal SCHWEGLER houtbeton.

  Afmetingen D 20 x B 27 x H 43 cm.

  Gewicht ca. 9,5 kg.

  Uitvoering met inspectieluik Mocht bij beschermingsprojecten een verhoogd aantal controles van deze kasten gepland zijn, dan adviseren wij de uitvoering 3FF met extra inspectieluik. Door het luik en de invliegopening kan met spiegel of zaklamp de gehele binnenruimte worden geïnspecteerd, zonder de voorwand te openen en de dieren op te schrikken. art.n: 2238

   

   

  Meer info
 • Vleermuis-winterverblijf 1WI

  Vleermuis-winterverblijven voor aanbrengen op en inbouwen in gevels.

  SCHWEGLER winterverblijven 1WQ en WI zijn door hun speciale isolatie zowel in de winter als in de zomer geschikt als leefomgeving voor gebouwbewonende vleermuissoorten. De verblijven zijn door het gepatenteerde dubbelwandsysteem geschikt voor de winter. Dit systeem wordt sinds jaren met zeer veel succes toegepast in onze vleermuis-overwinteringskast 1FW tegen de vorst. In combinatie met het gebruikte isolatiemateriaal is een uitstekend isolerend vermogen met tevens een goed ademend vermogen gedurende tientallen jaren gewaarborgd. Ze zijn zelfreinigend en zodoende onderhoudsvrij. Deze verblijven voor het hele jaar door zijn ontworpen voor een betrouwbare kolonie- en kraamkamervorming in de zomer evenals voor een veilige winterslaap van de dieren.

  Aanbrenging Aan gevels, telkens vanaf 3 m en hoger. Let op vrije aan- en afvliegmogelijkheid.

  Typische gebouwbewonende vleermuissoorten zijn o.a. dwergvleermuizen, laatvliegers of tweekleurige vleermuizen.

  Voor eenvoudige hantering kan de 1WQ voor montage in twee delen uit elkaar worden gehaald. Het onderstuk wordt op de gevel geschroefd en vervolgens afgesloten met het bovenstuk (met het vleermuissilhouet). Daardoor zijn de montageschroeven later niet meer zichtbaar.

  Binnenkant De binnenruimte is uitgevoerd in verschillende oppervlakstructuren in verschillende hangdieptes. Dit
  heeft niet alleen klimatologische voordelen, maar helpt ook de soorten een voor hen geschikte hangplek te vinden.

  Buitenkant Het trechtervormige aanvlieggedeelte biedt met zijn trapjes de dieren goede vastklampmogelijkheden
  en versnelt daarmee de acceptatie, bijv. ook voor onervaren jongen. Het ééndelige verblijf wordt zonder verflaag
  geleverd. Gewoonlijk wordt de 1WI vlak of 'ingebouwd' in de buitengevel ingelaten, maar kan indien nodig met een
  gangbare, ademende muurverf in kleur worden aangepast.

  Materiaal Weerbestendig en ademend lichtbeton.

  Aanbrenging Gewoonlijk wordt de 1WI vlak in de buitengevel of in een externe isolatie onder het buitenpleisterwerk
  ingelaten. Deze kan daarbij door vier schroeven aan het gebouw worden vastgezet. Het noodzakelijke
  bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd. Als enige blijft dan nog de ingangstrechter voor de dieren na de inbouw
  zichtbaar.

  Totale afmetingen H 54,5 x B 34,5 x D 9,5 cm.

  Gewicht ca. 15 kg.

  Meer info
 • Vleermuis-wintergevelverblijf 1WQ

  Vleermuis-winterverblijven voor aanbrengen op en inbouwen in gevels.

  SCHWEGLER winterverblijven 1WQ en WI zijn door hun speciale isolatie zowel in de winter als in de zomer geschikt als leefomgeving voor gebouwbewonende vleermuissoorten. De verblijven zijn door het gepatenteerde dubbelwandsysteem geschikt voor de winter. Dit systeem wordt sinds jaren met zeer veel succes toegepast in onze vleermuis-overwinteringskast 1FW tegen de vorst. In combinatie met het gebruikte isolatiemateriaal is een uitstekend isolerend vermogen met tevens een goed ademend vermogen gedurende tientallen jaren gewaarborgd. Ze zijn zelfreinigend en zodoende onderhoudsvrij. Deze verblijven voor het hele jaar door zijn ontworpen voor een betrouwbare kolonie- en kraamkamervorming in de zomer evenals voor een veilige winterslaap van de dieren.

  Aanbrenging Aan gevels, telkens vanaf 3 m en hoger. Let op vrije aan- en afvliegmogelijkheid.

  Typische gebouwbewonende vleermuissoorten zijn o.a. dwergvleermuizen, laatvliegers of tweekleurige vleermuizen.

  Voor eenvoudige hantering kan de 1WQ voor montage in twee delen uit elkaar worden gehaald. Het onderstuk wordt op de gevel geschroefd en vervolgens afgesloten met het bovenstuk (met het vleermuissilhouet). Daardoor zijn de montageschroeven later niet meer zichtbaar.

  Binnenkant De binnenruimte is uitgevoerd in verschillende oppervlakstructuren in verschillende hangdieptes. Dit heeft niet alleen klimatologische voordelen, maar helpt ook de afzonderlijke soorten een voor hen geschikte hangplek te vinden.

  Buitenkant De bovenkant van het tweedelige verblijf is voorzien van een zichtbaar vleermuissilhouet. Daaronder bevindt zich het gestructureerde aanvlieggedeelte, dat de dieren goede mogelijkheden voor vastklampen biedt. Het grote trapvormige toegangsgedeelte versnelt de acceptatie, bijv. ook voor onervaren jongen. De 1WQ wordt geleverd met een weerbestendige lichtgrijze coating. Indien nodig kan het verblijf met een gangbare, ademende muurverf bijv. qua kleur aan de ondergrond worden aangepast.

  Materiaal Weerbestendig en ademend lichtbeton.

  Onderhoud Zelfreinigend en zodoende volledig onderhoudsvrij.

  Aanbrenging 

  Het verblijf kan op allerlei soorten gebouwen worden aangebracht, of deze nu van beton, steen of
  hout zijn gemaakt. Het verblijf wordt ook graag op zolders of in historische ruïnes binnenin gebruikt. Wij adviseren
  de achterkant, naar het gebouw toe, met silicone af te dichten of het verblijf in het pleisterwerk in te bouwen.
  Alle metalen delen waarmee de dieren in aanraking komen, zijn van niet-roestend materiaal. De voorwand werd
  bij de productie al voorzien van een verflaag. De achterkant niet, om bij eventuele inbouw in
  een gevel een beter contact met het gevelpleisterwerk mogelijk te maken. Op elk moment kan
  met een ademende muurverf deze behuizing optisch individueel worden aangepast aan de
  desbetreffende achtergrond.

  Totale afmetingen H 58 x B 38,5 x D 12 cm.

  Gewicht ca. 22 kg.

  Meer info
 • Vleermuis-zomergevelverblijf 1FQ*

  Het verblijf is tweedelig en wordt m.b.v. twee bevestigingsschroeven gesloten. Aan de onderkant bevindt zich de ingangsmogelijkheid voor de dieren. Het 'vleermuis-gevelverblijf' is door deze opening absoluut onderhoudsvrij, omdat de uitwerpselen er naar beneden toe kunnen uitvallen. De voorkant is aan de buitenkant opgeruwd, zodat de dieren daar kunnen landen en zich kunnen vastklampen, zie hiervoor afb. 1. De uitgespaarde, trapvormige toegangsmogelijkheid versnelt de acceptatie, ook voor onervaren jongen.

  Aanbrenging Het verblijf kan op allerlei soorten gebouwen worden aangebracht, of deze nu van beton, steen of hout zijn gemaakt. Het verblijf wordt ook graag op zolders of in historische ruïnes binnenin gebruikt. Wij adviseren de achterkant, naar het gebouw toe, met silicone af te dichten of het verblijf in het pleisterwerk in te bouwen. Alle metalen delen waarmee de dieren in aanraking komen, zijn van niet-roestend materiaal. De voorwand werd bij de productie al voorzien van een verflaag. De achterkant niet, om bij eventuele inbouw in een gevel een beter contact met het gevelpleisterwerk mogelijk te maken. Op elk moment kan met een ademende muurverf deze behuizing optisch individueel worden aangepast aan de desbetreffende achtergrond.

  Binnenkant In het verblijf is aan de achterkant een zeer grove houtmix ingewerkt. Dit heeft niet alleen klimatologische voordelen, maar is als hangplek van groot voordeel voor de dieren. De voorkant van het verblijf, aan de binnenkant, bestaat uit een bijzondere bekleding met grove poriën, die voor extra temperatuurregeling zorgt. Bijzondere vermelding verdienen de drie uitgewerkte hangplekzones met de verschillende eigenschappen zoals licht, temperatuur, grip, terugtrekhoekjes, spleten enz., om een groot aantal soorten te laten vestigen.

  Spleetbreedtes binnenkant Van 1,5 tot 3,5 cm.

  Buitenafmetingen H 60 x B 35 x D 9 cm.

  Gewicht ca. 15,8 kg.

  Meer info
 • Grote vleermuis- en overwinteringskast 1FW

  De kolonie- en overwinteringskast is gebaseerd op de binnenruimte van de 1FS met de drievoudig opgezette en geribbelde houtplaten als hangmogelijkheden en spleetverblijf.
  Bovendien biedt de 1FW echter door het gepatenteerde dubbelwandsysteem met meerdere isolatielagen een onovertroffen isolatie in de winter. Toch is door het ademende materiaal en de geforceerde ventilatie een veilig overwinteren van de vleermuizen gewaarborgd.
  Net zo in de zomer goed geschikt als kraamkamer en voor kolonievorming.

  Materiaal SCHWEGLER houtbeton.

  Vormgeving binnenkant Uitneembaar spleetverblijf van duurzame, geribbelde houtplaten. In het binnendak bevindt zich een speciaal vasthoudgedeelte. Voorwand met uitvalbescherming.

  Ophanging Beschikt voor bomen en bossen door aluminium spijkers en twee ophangblokjes met gelijktijdige borg- en uitvalbescherming bij de beugel en de voorwand.

  Leveringsomvang 1FW, ophangbeugel, twee bevestigingsblokjes, aluminium spijkers en gebruiksaanwijzing

  Buitenafmetingen rd 38 cm, H 50 cm.

  Binnenafmetingen rd 20 cm, H 38 cm.

  Gewicht ca. 28 kg.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2